Зелена версія простого італійського десерту – кульки морозива залитого еспресо. Кава в даними випадку замінюється густим матча, інтенсивний смак якого поступово змішується з ніжним морозивом. Незабутні враження гарантуються завдяки поєднанню гарячого і холодного, які з’єднуються в роті в одне ціле і приносять насолоду.
Матча Афогато
2 Порції
Інгредієнти:
- 2 чайні ложки Moya Matcha Традиційної
- 80 мл води, охолодженої до 80 градусів
- 2 великі кульки ванільного морозива
Приготування:
Заваріть «еспресо» з матча, ретельно збиваючи чай у воді (за допомогою бамбукового віничка або електричного ручного піноутворювача для молока). Суміш повинна бути густою і мати інтенсивний зелений колір. Покласти морозиво в дві склянки, полити матча і відразу ж подати на стіл.