Moya Matcha – марка японського органічного порошкового чаю матча, що вирощується в регіоні Удзі, в префектурі Кіото. Удзі вже понад 800 років славиться вирощуванням зеленого чаю найвищої якості. Цей регіон знаменитий родючими ґрунтами і чистими водами. Там ідеальні умови для вирощування чаю завдяки великій кількості опадів, сонячним схилам і туманам, які утворюються між ними, захищаючи ніжні листочки кущів від приморозків.
Moya Matcha старанно вирощується і збирається на невеликих родинних органічних чайних полях. Після цього чайне листя переробляється на місці, в Японії, герметично упаковується і відправляється маленькими партіями, щоб забезпечити максимальну свіжість. Це допомагає зберегти всі властивості чайного листа, а також утримувати високий вміст мінералів і антиоксидантів.
Якість нашого чаю підтверджено суворими нормами японського екологічного сертифікату JONA, а також польським сертифікатом AgroBioTest. Це означає, що Moya Matcha вирощується на ґрунті, вільному від пестицидів, і кожна партія проходить ретельну перевірку на вміст в ній різних мінералів.
Moya Matcha пропонує 4 види чаю матча: Люкс, Традиційний, Щоденний і Кулінарний. Вони відрізняються один від одного не тільки виглядом і концентрацією поживних речовин, але передусім смаком.
Moya Matcha – це європейський товарний знак, що захищається законодавством і належить Moya Europe.