Moya Ґеммайтя Органічний Японський Зелений Чай
£7.95
50% органічного Японського зелена чаю сентя, 50% органічного смаженого рису
КРАЇНА ПОХОДЖЕННЯ: Японія
СМАК: олійно-солодкий смак & горіховий аромат
КОЛІР: ніжний світло-жовтий
БЕЗОПАСНАЯ ОПЛАТА
Заплати с помощью PayPal, Apple Pay, Google Pay
БЫСТРАЯ ДОСТАВКА
Доставка в течении 24 часов
БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА
При оплате более £15
СКИДКИ-10%
Для постоянных клиентов
ҐЕММАЙТЯ: КУЛЬТОВИЙ РИСОВИЙ ЗЕЛЕНИЙ ЧАЙ
Ґеммайтя – це солодкий, злегка горіховий, ароматний чай помаранчевого кольору. Його смак – той, який ми знаємо з суші-барів і японським ресторанів – виключно запам’ятовується. Легенда свідчить, що слуга сьогуна Хаконе випадково подав своєму господареві чай з вкраденими зернами рису, які у нього були в кишені. Ця помилка коштувала йому життя, але сьогуну настільки сподобався смак, що він вирішив включити його в свій щоденний раціон. Так з’явилася Ґеммайтя, відома сьогодні як «чай з попкорну». Колись вона вважалася напоєм нижчих класів, оскільки люди додавали дешеві рисові зерна для збільшення обсягу чистого сенчі. Moya Ґеммайтя органічно вирощується на острові Кюсю.
ВЛАСТИВОСТІ ҐЕММАЙТЯ
Чай Ґеммайтя містить середній рівень кофеїну. Допомагає травній системі, тому його традиційно подають під час їжі. Протягом тривалих періодів поста буддійські ченці часто підтримують себе тільки ґеммайтя. Як і інші японські зелений чай, ґеммайтя є багатим джерелом катехінів і антиоксидантів. Пиття ґеммайтя допомагає уповільнити процеси старіння, позбутися від токсинів, знизити рівень шкідливого холестерину, знизити рівень цукру і поліпшити здоров’я зубів. Ґеммайтя рекомендується в профілактиці різних захворювань, так як його листя містять легко засвоювані вітамін С, бета-каротин, фолієву кислоту, калій, кальцій і фосфор.
ПРИГОТУВАННЯ ҐЕММАЙТЯ
ОБСЯГ: 2-3 гр / 150 мл | |
ТЕМПЕРАТУРА: 70-80°C | |
ЧАС ЗАВАРЮВАННЯ: 2-3 хв | |
НЕОДНОРАЗОВЕ ЗАВАРЮВАННЯ: Так, до 3 разів |
ПЕРЕГЛЯНЬТЕ РІЗНИЦЮ МІЖ ЗЕЛЕНИМИ ЛИСТОВИМИ ЧАЯМИ MOYA
СЕНТЯ №.21 | ХОДЗІТЯ | ҐЕЙММАЙТЯ | КУКІЧА | БАНТЯ | |
Інгредієнти: | зелений чай Сентя | Смажене листя зеленого чаю Сентя | Зелений чай Сентя та зерна смаженого коричневого рису | Стебла та гілочки рослин зеленого чаю | Зелений чай Бантя |
Смак: | Трав’янистий і злегка солоний аромат | Неповторний аромат дерева | Масляно-солодкий смак і горіховий аромат | Ніжний, солодкий і трохи горіховий з морськими нотками | Ніжний, рослинний з гірким відтінком |
Колір настою: | Зеленувато-золотий | Малиново-коричневий | Світло-жовтий відтінок | Світло-зелений | Чистий жовто-зелений відтінок |
Походження: | Кагосіма, острів Кюсю, Японія | Кагосіма, острів Кюсю, Японія | Кагосіма, острів Кюсю, Японія | Кагосіма, острів Кюсю, Японія | Кагосіма, острів Кюсю, Японія |
Органічна сертифікація: | Так | Так | Так | Так | Так |
Рівень кофеїну: | Високий | Низький | Середній | Низький | Середній |
Рекомендоване використання: | Ранковий чай | Вечірній чай, рекомендований при макробіотичній дієті | Полуденний чай, який часто вживають під час їжі | Вечірній чай, рекомендований при макробіотичній дієті | Чай для будь-якого часу |
SEE THE DIFFERENCES BETWEEN MOYA GREEN LEAF TEAS
SENCHA NO.21 | HOJICHA | GENMAICHA | KUKICHA | BANCHA | |
Ingredients: | Sencha green tea | Roasted sencha green tea leaves | Sencha green tea & grains of roasted brown rice | Stems & twigs of green tea plants | Bancha green tea |
Taste: | Grassy & slightly salty flavour | Unique woody aroma flavour | Butter-sweet flavour & nutty aroma | Delicate, sweet and slightly nutty with sea notes. | Delicate, vegetal with bitterish undertones |
Color of infusion: | Greenish gold | Crimson brown | Light yellow hue | Light green | Clear yellow-green hue |
Origin: | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan | Kagoshima, Kyushu Island, Japan |
Organic certification: | Yes | Yes | Yes | Yes | Yes |
Caffeine level: | High | Low | Medium | Low | Medium |
Recommended usage: | Morning tea | Evening tea, recommended in macrobiotic diet | Afternoon tea, often consumed with meals | Evening tea, recommended in macrobiotic diet | All-day tea |